Overslaan en naar de inhoud gaan

Kadobon Online

WooCommerce plugin maakt betaalmethode webshop laagdrempelig
Complementerende visual

"Dé online-cadeaubon met het grootste en meest brede aanbod!" Via https://www.kadobononline.nl/ kan men online een keuze voor een cadeau maken. Welke per post of e-mail, voorzien van een code en met een persoonlijke boodschap, verstuurd wordt. De ontvanger kan hiermee online de Kadobon-Online inwisselen en een keuze maken uit een breed assortiment van webwinkels met meer dan 100.000 verschillende artikelen.
Kadobon-Online biedt haar klanten, webwinkels, de mogelijkheid om in hun webshop de klant af te laten rekenen met de Kadobon Online. Hiervoor hebben we een WooCommerce Payment Plugin gerealiseerd die zorgt voor de juiste wijze van verzilveren van de kadobon.

WooCommerce is een veelgebruikte plugin voor WordPress om op dit platform een webshop te realiseren. De aangesloten deelnemers van Kadobon Online krijgen middels deze plugin een laagdrempelige, zonder tussenkomst van een techneut, de mogelijkheid om deze betaalmethode toe te voegen aan hun webshop.

Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer
john
John MeulinkDevelopment
  lara
  Lara den RondeDevelopment
   lex
   Lex VerhoofManager operations & Projecten beheer
   marcel
   Marcel PaansDevelopment
    Tim ValbrachtMarketing (stagair)
     Onze blogs in jouw mailbox
     Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!