Gisteravond was het zover... De uitreiking van de Splash Awars 2018! Wij waren een van die genomineerde bureaus die vol spanning uitkeken naar de uitslag.

You win some, you lose some

Van supermarkt manager tot Splash Awards presentator... Harry Piekema verzorgde de presentatie van de avond waarin hij de genomineerden introduceerde en vervolgens de winnaars bekend maakte. Binnen de categorie Corporate waren wij genomineerd voor https://mora.be/ van Mora België (onderdeel van Van Geloven) en binnen de categorie Tools / Apps voor de Teamanalyse vragenlijst-tool van Organiseer Het Zelf. Helaas zijn de Splash Awards, dé prijs voor de beste Drupal projecten van het jaar, dit jaar aan onze neus voorbij gegaan.

Onze felicitaties gaan uit naar de grote winnaar Pronovix die met het ABN Amro Developer Portal zowel de 1e plek in de categorie Corporate won als de award voor Website van het Jaar. MediaMonks, Burst, SWIS, ezCompany, The Reference, LimoenGroen, Atom en One Shoe ook van harte proficiat met het in de wacht slepen van deze felbegeerde prijs!

Trots

Ondanks dat we niet in de prijzen zijn gevallen, dragen wij ons verlies met trots! De nominaties geven ons een extra stimulans om ons met nog meer passie in te zetten voor onze klanten, zodat zij zich continu kunnen blijven richten op nieuwe kansen, (duurzame) groei, vernieuwing en verandering door de inzet van onze online web technieken. Want dát is waar we het tenslotte voor doen!