1
2
Travel Inventive is een expert in het bedenken en regelen van orginele schoolreizen en studiereizen. Ze kennen de... Lees verder
NCR is de vereniging van en voor coöperaties in Nederland. Samen met hun leden versterken ze het coöperatief... Lees verder

d-Media web professionals

Internetbureau voor haute couture websites

Overgang Dvotion klanten

03 juli 2016

Dennis Wiemer van Dvotion heeft vanwege een nieuwe uitdaging besloten met ons de samenwerking aan te gaan. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee!

Dennis heeft begin juli 2016 zijn werkzaamheden aan de projecten overgedragen aan ons. Om de samenwerking voor de klanten van Dvotion zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we afgelopen tijd veel met elkaar samengewerkt. We hebben het proces zo ingeregeld dat de klanten van Dvotion volledig worden ontzorgd en zij bezig kunnen zijn met hun core business.

Wij heten alle klanten van Dvotion dan ook van harte welkom! Wij zullen op dezelfde wijze continuïteit bieden en kwaliteit waarborgen die jullie van Dvotion gewend zijn. En wij wensen Dennis veel succes met de nieuwe kans in zijn carrière.