Overslaan en naar de inhoud gaan

Optimalisaties Amplio College

16 juni 2022

Optimalisaties Amplio College website

Voor het Amplio College zijn wij de spin in het web. Na een succesvolle lancering van het nieuwe CMS en webdesign voeren we maandelijks nog verschillende optimalisaties uit. Deze functionaliteiten hebben we onlangs aan de website toegevoegd:
 
👉  𝗨𝗶𝘁𝗴𝗲𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁. Met deze functies kunnen de marketeers van Amplio College zelf uitgelichte items aanmaken door deze een afbeelding, titel, subtitel en link te geven. We creëren ook een planner waarmee je de uitgelichte items vooruit kunt plannen. Bij meerdere uitgelichte items kunnen we een carrousel element toevoegen.
 
👉 𝗟𝗮𝗮𝘁𝘀𝘁𝗲 𝗸𝗮𝗻𝘀. Het ‘laatste kans’ blok op de homepage toont het eerstvolgende startmoment van een opleiding of cursus. Met de knop ‘Meer laatste kans’ gaat de gebruiker naar een pagina met een overzicht van alle startdata, waarbij het eerstvolgende startmoment bovenaan staat. Deze pagina toont de teller, plaats, titel, subtitel en knop naar detailpagina. 

Bekijk hier de website >> https://www.amplio.college/

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!