Nog nooit was het maken van een eigen voorpagina van de krant zo eenvoudig. Vele bezoekers van de site zelfkrantmaken.nl gingen je voor. Dit jaar passeerden we de 100.000e gemaakte krantenpagina. In navolging van dit succes hebben we gewerkt aan een restyling van de website en werken we hard aan het aanbieden van veel gevraagde features zoals extra pagina's, afdrukken van de pagina en het vervangen van de kop van de krant.

Onze zelf-krant-maken tool wordt voor vele doeleinden ingezet. Met name wordt deze gebruikt in het onderwijs om leerlingen en studenten bewust bezig te laten zijn met het proces van de realisatie van een krant. Dit blijkt vooral uit de vragen die we dagelijks krijgen van docenten en leerkrachten.

Ook de versies van BN/DeStem, PZC en Nieuws in de Klas zijn erg succesvol. Het Huis voor de democratie en rechtsstaat heeft het maken van een krant zelfs in hun dagprogramma De Haagse Tribune opgenomen.

Ook een eigen krant maken? Klik naar zelfkrantmaken.nl! Interesse in een eigen versie van de zelf-krant-maken tool? Dat kan: neem even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.