Overslaan en naar de inhoud gaan

Maatwerk Drupal CMS voor Project Buitenkans

24 juni 2022

Project Buitenkans website

Het project dat het onderwijs vooruit helpt: Project Buitenkans

Project Buitenkans is een inspirerend initiatief dat zich inzet om kansenongelijkheid en verzuim in het onderwijs aan te pakken. De impact van de coronacrisis heeft voor grote achterstanden in het onderwijs gezorgd. Met deze uitdaging in het achterhoofd werkt Project Buitenkans samen met PO- en VO-scholen om ieder kind de kans te geven om naar school te gaan, ongeacht hun achtergrond of situatie.

Een bijdrage leveren aan het onderwijs met technologie

Bij d-Media zijn we trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan dit nobele project. Onze manier om dit te doen is door het inzetten van onze expertise in webontwikkeling. We hebben een op maat gemaakt Drupal CMS-systeem gecreëerd om het web te laten werken voor Project Buitenkans.

Drupal CMS: Een flexibele en robuuste oplossing

Drupal is een krachtig, flexibel en veilig CMS dat ideaal is voor het beheren van complexe websites. Met Drupal kunnen we een website creëren die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van Project Buitenkans. We hebben een systeem opgezet dat het eenvoudig maakt om content te beheren, te publiceren en te updaten, wat essentieel is voor het succes van het project.

Een nieuwe website voor Project Buitenkans

Ons werk voor Project Buitenkans omvatte niet alleen de ontwikkeling van een op maat gemaakt CMS, maar ook de creatie van een geheel nieuwe website. De nieuwe site is ontworpen om een eenvoudige navigatie en een heldere presentatie van informatie te bieden. Het is nu eenvoudiger dan ooit voor bezoekers om meer te leren over het project, de doelen en de impact die het heeft op het onderwijs.

Bekijk de website en leer meer over Project Buitenkans

Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan hier de website en lees meer over Project Buitenkans. Ontdek hoe we Drupal hebben gebruikt om een gebruiksvriendelijke, effectieve website te bouwen die bijdraagt aan het verminderen van kansenongelijkheid in het onderwijs.

Bij d-Media geloven we in de kracht van technologie om positieve verandering te ondersteunen. We zijn er trots op dat we Project Buitenkans hebben kunnen helpen hun online aanwezigheid te versterken en kijken uit naar het ondersteunen van nog meer organisaties op hun digitale reis.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!