Overslaan en naar de inhoud gaan

Inspiratie en ondernemerschap: d-Media bezoekt de Breda Startup Awards 2023

25 september 2023

Winnaars Breda Startup 2023: Monkeys by the Sea

Afgelopen donderdag woonden we de Breda Startup Awards 2023 bij. Het event was een ware viering van ondernemerschap, innovatie en impact. Lees verder om meer te weten te komen over de avond en hoe d-Media bijdraagt aan de digitale toekomst van Breda.

Het NAC stadion in Breda vormde het toneel voor een avond vol passie en potentieel. Zes finalisten streden voor de prestigieuze Breda Startup Award, waarbij Monkeys by the Sea als grote winnaar uit de bus kwam.

De kracht van ondernemerschap

Wat ons vooral trof, was het hoge niveau van ondernemerschap dat aanwezig was. Het is inspirerend om te zien hoe lokale ondernemers niet alleen een bedrijf runnen, maar ook actief bijdragen aan maatschappelijke thema's zoals mobiliteit, energie en voeding.

Website maken en online marketing in Breda

Bij d-Media zijn we gespecialiseerd in het bouwen van websites en online marketing. We begrijpen dat in het digitale tijdperk een sterke online aanwezigheid essentieel is voor elk soort ondernemerschap.

Winnaar

Monkeys by the Sea, met hun toewijding aan duurzaamheid, belichaamt de geest die we bij d-Media nastreven. Laten we samenwerken om Breda's digitale toekomst vorm te geven.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!