Overslaan en naar de inhoud gaan

d-Media twee keer genomineerd voor Splash Awards!

27 februari 2018

Drupal Splash Awards 2018

And the nominees are... Wij zijn maar liefst 2 keer genomineerd voor de Splash Awards, dé prijs voor de beste Drupal projecten van het jaar!

Mora.be genomineerd voor Splash Award Corporate

Binnen de categorie Corporate zijn wij genomineerd met de website https://mora.be/. Mora België is onderdeel van Van Geloven. Deze snackmaker is het pilot project geworden van het grotere geheel. Een bijzonder en uitdagend project met corporate én marketing doelstellingen, verschillende partijen en ons eerste Drupal 8 project van deze omvang. Dus wij voelen ons extra vereerd met deze nominatie!
Hoe wij dit project hebben aangepakt, wat we hebben gerealiseerd en welke uitdagingen zijn overwonnen lees je hier.

Teamanalyse vragenlijst webtool

Binnen de categorie Tools / Apps zijn wij genomineerd voor de Teamanalyse vragenlijst-tool. Als nieuwe speler op de markt wil Organiseer Het Zelf inzet doen met een online webtool ter ondersteuning van de gewenste team- en organisatie ontwikkeling. Een leerzaam en uitdagende vraag met een prachtig instrument als resultaat. Een nominatie waar we trots op zijn!
Meer weten over de doelstelling van onze klant, de gekozen oplossing en onze werkwijze? Ga dan naar de volledige case beschrijving.

Uitreiking Drupal prijs

Wij feliciteren alle deelnemers die genomineerd zijn. May the best project win!

De feestelijke uitreiking van de Splash Awards vindt plaats op 22 maart 2018 in het Muntgebouw te Utrecht. We kijken ernaar uit!

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!