Overslaan en naar de inhoud gaan

d-Media versterkt Breda Start Up community door website-ontwikkeling

6 april 2020

Daniel Schoone en Peter Brouwers bezegelen de samenwerking

Als fervente liefhebbers van Breda en technologie, is d-Media verheugd om zich aan te sluiten bij de dynamische Breda Start Up community. Deze gemeenschap brengt Bredase ondernemers met een innovatieve visie en oog voor vooruitgang samen. Door hen een podium te bieden, stimuleren we de lokale economie en versterken we de werkgelegenheidskansen.

Bij d-Media geloven we sterk in het potentieel van start-ups. Met hun frisse ideeën en honger naar vernieuwing kunnen ze een krachtige impuls geven aan de economie van Breda. Wij zien het als onze missie om hen te ondersteunen op hun reis, en deze samenwerking is een belangrijke stap in die richting.

Als de eerste bijdrage in onze sponsoring van Breda Start Up, gaan we een volledig vernieuwde website ontwikkelen. Deze website zal niet alleen de visie en waarden van de start-ups weerspiegelen, maar ook de groei en innovatie die ze in de Bredase economie brengen.

De vernieuwde website zal de technologische expertise van d-Media laten zien en zal een platform bieden voor start-ups om hun ideeën en producten te presenteren. Het zal ook aandacht geven aan Breda als de groeiende hub voor start-up innovatie, en aantonen hoe technologie kan bijdragen aan de lokale economie.

In de toekomst kijken we uit naar nog meer samenwerkingsmogelijkheden met de Breda Start Up community. We hebben als doel om verder te gaan dan alleen de website en om te zoeken naar manieren om de bedrijfsprocessen van start-ups te digitaliseren en automatiseren. Op deze manier willen we hen helpen efficiënter te werken en hun groeipotentieel te maximaliseren.

We zijn trots om deze kans te hebben om samen te werken met de Breda Start Up community en we zijn enthousiast over de toekomstige mogelijkheden. Door technologie, innovatie en lokaal ondernemerschap samen te brengen, geloven we dat we een krachtige bijdrage kunnen leveren aan de bloeiende economie van Breda.

Breda Start Up

 

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!