Overslaan en naar de inhoud gaan

Business Games is live!

1 mei 2022

laptop preview nieuwe website met maatwerk CMS

Een nieuwe mijlpaal: de nieuwe website van Business Games is live!

We zijn verheugd om de lancering van de volledig vernieuwde website van Business Games aan te kondigen! Business Games, een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen en faciliteren van interactieve bedrijfsspellen, heeft een duidelijke missie: mensen in beweging brengen en hen laten leren.

Samenvoegen van websites: Een strategische website migratie

Voor Business Games hebben we de kracht van het web optimaal benut. We hebben negen verschillende internationale websites samengebracht tot één overkoepelende website: businessgames.com. Voordat we aan deze uitgebreide website migratie begonnen, hebben we eerst de huidige content, website structuur en functionaliteit geanalyseerd. Met deze waardevolle informatie in de hand, hebben we een gedetailleerd migratieplan opgesteld en uiteindelijk succesvol uitgevoerd.

Een frisse look: Webdesign voor de moderne tijd

Met de migratie voltooid, hebben we onze aandacht gericht op het webdesign. We hebben de website van Business Games een frisse, moderne look gegeven die aansluit bij hun innovatieve en dynamische merkidentiteit. Het design is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar is ook ontworpen om gebruiksgemak en functionaliteit te optimaliseren.

Maatwerk CMS: Ondersteuning voor internationale groei

We hebben ook het CMS (Content Management System) volledig aangepast om beter tegemoet te komen aan de internationale markten die Business Games bedient. Een goed CMS is cruciaal voor het effectief beheren en updaten van website content, en we hebben ervoor gezorgd dat het nieuwe CMS van Business Games volledig is afgestemd op hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Benieuwd naar het resultaat?

We nodigen je uit om een kijkje te nemen op de nieuwe website van Business Games ➡️ businessgames.com. Ontdek hoe we technologie en design hebben ingezet om een gebruiksvriendelijke, aantrekkelijke en effectieve website te creëren.

Bij d-Media geloven we in de kracht van goed webdesign en effectieve website migratie. We zijn er trots op dat we Business Games hebben kunnen helpen hun online aanwezigheid te versterken en kijken uit naar het ondersteunen van nog meer bedrijven op hun digitale reis.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!