BredaVandaag.nl brengt - sinds 2008 - dagelijks met een eigenzinnige kijk nieuws over Breda. Grote onderwerpen, maar ook kleinere, serieuze, grappige, verdrietige en opmerkelijke berichten. De Drupal website voor BredaVandaag is gebouwd door Merge. Na het samengaan van Merge en ezCompany in ezCompany Breda, heeft BredaVandaag bij ons aangeklopt. De belangrijkste redenen voor deze keuze liggen in onze lokale betrokkenheid, expertise in Drupal en organisatiegrootte.

Voor dit project hebben voor hen een VPS (virtual private server) ingericht. De inrichting van de VPS is gericht op hoge performance, zodat het hoge aantal bezoekers - met name in piekmomenten - goed afgehandeld kan worden terwijl de website snel blijft laden. De VPS wordt aangeboden door de Bredase onderneming CM.

Sinds de verhuizing naar ons platform op 28 juni 2016, verzorgen wij de doorontwikkeling aan de website BredaVandaag.nl. onderhouden wij de VPS en zorgen we dat de Drupal website optimaal blijft presteren en voorzien van beveiligingsupdates.