Uw relaties in een mooi vormgegeven mailing benaderen met een nieuwe actie? Uw nieuwe product communiceren aan uw klantenbestand? Uw nieuws brengen en zo uw bezoek op uw website verhogen? Het zijn allemaal mogelijkheden voor het gebruik van e-mail marketing.

Voor het opmaken en versturen van uw mailings bent u bij d-Media aan het juiste adres. Door de inzet van Campaign Monitor zijn wij in staat om goed vormgegeven e-mailings eenvoudig door u te laten opmaken en versturen.

De belangrijkste kenmerken van onze e-mailings:

  • U levert de vormgeving (of uw vormgever) aan, wij zetten deze om naar HTML geschikt voor een breed scala aan emailprogramma's zoals Microsoft Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Windows Live Mail, Hotmail, GMail en meer.
  • Bounce management: verouderde adressen, verlopen adressen, volle mail accounts, wij leveren na verzending een rapport waarmee u uw mailbestand altijd up-to-date kunt houden
  • Automatische inschrijving en uitschrijving
  • Personalisering, u spreekt uw klant aan zoals u dat wilt
  • Uitgebreide statistieken, hoeveel mails er ontvangen zijn, hoeveel mails geopend zijn en waar dat deze ontvangers op hebben geklikt. Indien gewenst krijgt u een rapport in PDF of de data in CSV (Excel formaat)

Voor de kosten hoeft u het niet te laten!

Of uw mailing nu naar 10 mensen gaat, of dat u 10.000+ mensen wilt benaderen, per mail bent u nooit meer dan 3 eurocent kwijt*. Afhankelijk van uw te benaderen doelgroep zal de prijs alleen maar dalen.

U betaalt vooraf Verzend uw mailing naar
€ 15,- 500 geadresseerden
€ 60,- 2.000 geadresseerden
€ 100,- 5.000 geadresseerden
€ 200,- 10.000 geadresseerden
€ 500,- 50.000 geadresseerden

* Kosten zijn voor verzending, exclusief het opstellen van de mailing, omzetten van vormgeving en teksten, importeren van mailadressen. Vraag hiervoor een offerte aan via onze contactpagina.

Enkele Emailmarketing projecten

Enkele Emailmarketing artikelen