1
2
Travel Inventive is een expert in het bedenken en regelen van orginele schoolreizen en studiereizen. Ze kennen de... Lees verder
NCR is de vereniging van en voor coöperaties in Nederland. Samen met hun leden versterken ze het coöperatief... Lees verder

d-Media web professionals

Internetbureau voor haute couture websites

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Om een actieve bijdrage te leveren aan de maatschappij, sponsort d-Media de volgende projecten en organisaties. Ook vragen we regelmatig onze relaties – indien deze belangstelling hebben – om ook te participeren in de ondersteuning van deze projecten en organisaties.

ChildTRAC Nederland

Stichting ChildTRAC Nederland zet zich in voor het verbeteren van levensomstandigheden en toekomstperspectieven van vergeten kinderen. Dit doen wij door middel van het opzetten van kleinschalige projecten gericht op persoonlijke aandacht en ontwikkeling.
Meer informatie over ChildTRAC Nederland...

Breda Ballon Fiësta

Breda Ballon Fiësta is een van de grotere evenement van Breda. Jaarlijks stijgen drie dagen lang meer dan 35 heteluchtballons op vanuit een toplocatie in Breda.
Voor het 25 jarige jubileum in 2011 is een volledig nieuwe website gerealiseerd.
Meer informatie over Breda Ballon Fiësta...

Stichting Rythm And Blues Breda (SRBB)

SRBB is dé organisatie op gebied van Rhythm & Blues in Breda. Jaarlijks organiseert de stichting een groot aantal optredens met nationale en internationale grootheden. Daarnaast draagt SRBB bij aan andere Bredase evenementen zoals, Breda Jazz Festival en Breda Barst.
Meer informatie over SRBB...

Volleybalvereniging De Burgst

Volleybalvereniging De Burgst is een sportvereniging waar iedereen kan spelen op een manier die bij hem of haar past. Ruim 300 leden – in leeftijd variërend van 6 tot 60 jaar – trainen wekelijks fanatiek en met veel plezier in een van de 25 trainingsgroepen. De teams spelen op verschillende niveaus in de competities in Zuidwest Nederland. De Burgst is de enige Bredase volleybalvereniging met een jeugd,- recreanten- en seniorenafdeling.
Meer informatie over Volleybalvereniging de Burgst...

Breda OnStage

Breda On Stage is de opvolger van de Bredase Revue, jarenlang de grootste theaterproductie door amateurs in de regio. Negentien jaar lang werd de Bredase Revue opgevoerd. Eerst in de Concordia Stadsschouwburg, later in de Holland Casinozaal van het Chassé Theater. In januari 2007 nam de Bredase Revue afscheid, om in februari 2009 terug te komen met Breda On Stage.

Breda On Stage heeft d-Media benaderd voor de ontwikkeling van een nieuwe website. Deze zal een voorlichtende functie hebben voor bezoekers en pers, terwijl vrijwilligers op een besloten gedeelte onderling kunnen communiceren. De website is in juli 2008 gelanceerd.
Meer informatie over Breda OnStage...