Het team van d-Media web professionals - actief sinds 2002 - is gepassioneerd over technisch innovatieve oplossingen op het web. We worden graag uitgedaagd om complexe marketing vraagstukken op te lossen. Dit heeft geresulteerd in dé ideale combinatie: wij helpen onze klanten beter te communiceren met hún markt/doelgroep door de inzet van web technologie!

Onze passie

Wij begeven ons op de scheidslijn tussen marketing en bedrijfsontwikkeling. Wij kruipen in de huid van onze klanten en luisteren naar waar de behoefte ligt. Vanuit onze rol als hoofdaannemer, regievoerder / procesregisseur adviseren wij onze klanten bij hun strategie en vertalen deze naar de realisatie van online oplossingen. De techniek die we toepassen zien we als middel voor het vinden van nieuwe kansen, gericht op (duurzame) groei, vernieuwing en verandering. Hierbij staat samenwerking, op basis van gelijkwaardigheid, met onze klanten centraal.

Onze werkwijze

Voordat we een -voor jouw onderneming- naadloos toegesneden web technologie toepassen, willen we eerst alles van je weten. En dát is wat onze werkwijze uniek maakt!
Het toepassen van naadloos toegesneden web technologie en de daarbij behorende adviezen zijn erg belangrijk bij de aanschaf. Wij komen hiervoor graag bij jou op locatie. Uiteraard is een kennismaking bij ons op kantoor in Breda ook mogelijk.

Een kennismaking bestaat dan ook uit een combinatie van:

 • mensgericht: we luisteren naar waar jouw behoefte ligt.
 • technische kennis: wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het web.
 • strategisch: we hebben een helikopterview waardoor we ook het grote geheel kunnen overzien en daarmee ook bedrijfsdoelstellingen niet uit het oog verliezen.
 • tikkeltje kritisch en eigenwijs: we halen alles uit de kast om erachter te komen waarom je wilt wat je wilt. Dat klinkt flauw, maar alleen als je weet waarom je doet wat je doet, kunnen je doelstellingen slagen.

Met meer dan 15 jaar ongeëvenaard vakmanschap in web technologie, zorgen we vervolgens voor een product op maat.

Werken bij d-Media

We maken graag kennis met hoogopgeleide medewerkers met diepgaande kennis van het web en brede ervaring. Bekijk hier onze vacatures.

Onze waarden

 • Kwaliteit
  KwaliteitJij gaat voor een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Daarom kiezen wij voor professionaliteit, efficiëntie (we doen de juiste dingen) en effectiviteit (we doen de dingen goed).
 • Samenwerking
  SamenwerkingJij wilt graag een optimale afstemming bereiken voor geautomatiseerde oplossingen, klantreizen, ed. Daarom werken wij met jou samen en gaan we graag een langdurige relatie aan.
 • Creatief
  CreatiefJij bent altijd op zoek naar nieuwe kansen voor je organisatie en een daadkrachtige aanpak. Daarom helpen wij jou door onze inventieve denkwijze en het toepassen van originele oplossingen.
 • Klantgericht werken
  KlantgerichtJouw wensen staan centraal in ons denken en doen. Daarom willen wij altijd weten waarom jij doet wat je doet en wilt wat je wilt. Zodat we ons voor 100% in kunnen zetten voor datgene wat goed is voor jou.
 • Procesgericht
  ProcesgerichtJij wilt een zo effectief en efficiënt mogelijk resultaat. Daarom kijken wij naast jouw behoefte ook altijd naar de samenhang tussen de verschillende processen in jouw organisatie.

De gezichten achter d-Media

Volg ons
Vind ons op Google maps
Bel ons 076-8880022