Je website voldoet aan alle webrichtlijnen, is SEO geoptimaliseerd en de online aanvragen voor je dienst of product stromen binnen. Hoe houd je het overzicht binnen alle informatiestromen?

Mogelijk heb je de naam tijdens het reclameblok van BNR radio wel eens voorbij horen komen of werk je er al mee: Teamleader, een SaaS-oplossing voor sales, projectmanagement, urenregistratie en facturatie.

De wens voor procesoptimalisatie, door koppelingen tussen de website en andere software, maakt een enorme groei door. Een nu nog veel gezien proces is dat er gegevens via een contactformulier binnenkomen in een mailbox en deze vervolgens handmatig worden overgetypt naar een ander software pakket. Inefficiënt en onnodig vinden wij!

Binnen ons netwerk zien we het gebruik van Teamleader vaak terug voor het gebruik van leadsregistratie. Alle aanvragen via je website komen dan centraal op één plek binnen, zodat je salesteam hier direct mee aan de slag kan. Vanuit Teamleader zelf zijn er een aantal basis koppelingen beschikbaar waardoor je een contactformulier direct kan laten doorsturen naar Teamleader. Dit is handig, maar voor veel klanten ontoereikend.

Wij hebben hierin een volgende stap gezet en bieden koppelingen aan die de gehele functionaliteit van het pakket aanbieden. Je kan nu op basis van een eigen koppeling zelf bepalen welke informatie je vraagt én waar deze terecht komt in Teamleader. Hiermee kunnen wij naadloos aansluiten op het interne proces bij de klant. Wij vullen hiermee het ‘gat’ op tussen de standaardoplossingen die er al zijn en de wensen van de klant toegespitst op het interne proces. Daar waar dit eerst te beperkt was, is het nu mogelijk om nog slimmer en uitgebreider te koppelen. En dit bespaart tijd.

Teamleader, de online tool voor relatiebeheer, projectmanagement en facturatie. Door verbinding met je website, kan je nóg slimmer werken. Dat wil jij toch ook?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij komen graag met je in contact!

Martijn Heesters
Martijn Heesters - Development

Op zoek naar inspiratie? Of heb je een concrete vraag?

Neem even contact op via 076-8880022 of support@d-media.nl

Mis niets! Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je nu aan voor de online nieuwsbrief