Overslaan en naar de inhoud gaan

Laat je website veilig voor jou werken

14 november 2023

d-media website

Het is eindelijk zover: je nieuwe website is live! Mooi, weer een project afgerond. Er is nagedacht over het doel, het ontwerp, de gebruiksvriendelijkheid aan de voor- en achterkant. Je site voldoet aan alle regelgeving. En alles werkt! Nu kun je de vruchten gaan plukken. 

De vruchten plukken is overigens niet hetzelfde als achteroverleunen. Er moeten updates gedraaid worden, back-ups gemaakt worden, hackers wil je weren en je wilt natuurlijk aan alle eisen en privacyregels blijven voldoen, ook als ze veranderen. En als er wijzigingen doorgevoerd worden, wil je dat ze getest zijn en niet alles in de war gooien. Met andere woorden: je moet met het beheer aan de slag. Nou ja, je moet van ons natuurlijk niets. Maar wij adviseren het wel. We adviseren je overigens ook om dat over te laten aan professionals, goed beheer is namelijk veel maar dan zo nu en dan op de button update klikken. Ieder zijn vak.  

Websafe

Bij d-Media kijken we altijd verder dan de oplevering van een weboplossing voor onze klanten. Zo maken we standaard back-ups en voeren we elke maand security updates uit. Hackers houden we buiten de deur en als er wijzigingen zijn, testen we die eerst uitvoerig in een speciale testomgeving. En we kunnen ons heel goed voorstellen dat je zo nu en dan vragen hebt. Wij vinden het tof om de heldere antwoorden te geven. Op alle fronten, van kleine vragen over je applicatie tot grote vragen over Drupal of Wordpress. We zijn misschien ontzettende tech-nerds bij d-Media, maar we leggen het je zó uit dat je het ook echt snapt. En door kunt geven aan collega’s als het nodig is. Hoe je merkt dat wij gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen? Nou, eigenlijk niet. Want we zorgen er altijd voor dat de mens een gedegen check doet :) 

Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer

Daniel is een expert in de wereld van online en weet dit op een begrijpelijke manier uit te leggen. Als Marketing Technoloog en eigenaar van d-Media B.V., ligt zijn focus op het verbinden van technologie met marketingstrategieën om je te helpen jouw online ambities te realiseren. Daniel's uitgebreide kennis, van het leiden van een team van webprofessionals tot het implementeren van innovatieve marketingtechnologie strategieën, maakt hem een waardevolle partner in jouw digitale reis.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!