Overslaan en naar de inhoud gaan

Is jouw huidige website toe aan een technologische upgrade?

16 april 2024

nieuwe website?

Een nieuwe website? Ja dat kunnen wij zeker voor je realiseren. Maar bij ons krijg je meer dan alleen een website.

Wij creëren een op maat gemaakt systeem, perfect afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Jullie eigen CMS systeem.

Als marketeer krijg je daarin de vrijheid om zelf de website te vormen, precies zoals jij dat wilt. Onze designs zijn nauwkeurig afgestemd en getest om naadloos aan te sluiten bij jouw visuele en functionele vereisten. Vervolgens bouwen we daarbij essentiële functionaliteiten in en zorgen we voor naadloze koppelingen met de belangrijkste software systemen binnen je organisatie, zoals CRM en ERP.

Zo wordt je nieuwe website niet alleen een visitekaartje, maar een dynamisch en interactief platform dat echt voor je werkt.

-

Vraag je je af of jouw huidige website toe is aan een technologische upgrade? Wij geloven dat een website meer moet zijn dan alleen een digitaal visitekaartje. Het moet een dynamisch platform zijn dat groeit en evolueert met je bedrijf. Daarom combineren we technische expertise met begrip van gebruikerservaring om een maatwerk Content Management Systemen (CMS) te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij jouw merkidentiteit.

Ons op maat gemaakte CMS stelt jou, de marketeer of andere gebruiker, centraal. Je krijgt de tools in handen om de inhoud en structuur van je website dynamisch aan te passen, passend bij jouw unieke merkidentiteit en de veranderende eisen van je doelgroep. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe content zoals actualiteiten of acties, het maken van een landingspagina of andere marketingactiviteiten, ons CMS maakt het mogelijk. Dit alles met een gebruiksvriendelijke interface die zorgt dat je snel en effectief kunt handelen. Hiermee kun je jouw website niet alleen onderhouden maar ook laten evolueren in lijn met het voorgestelde design en de groei van je bedrijf.

CMS en koppelingen: Onze backend developers bouwen een robuust en flexibel CMS dat niet alleen je content vanuit één centrale bron beheert, maar ook gemakkelijk koppelt met externe systemen via API's. Voor wie minder bekend is met de term: een API-koppeling laat verschillende softwareapplicaties met elkaar communiceren, waardoor jouw gegevens efficiënt en veilig uitgewisseld kunnen worden.

Interface en design: Onze UX-designers en frontend ontwikkelaars werken samen om te zorgen dat de gebruikersinterface niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook intuïtief in gebruik voor zowel jou als je eindgebruikers. Dit betekent dat de website niet alleen goed oogt, maar ook optimaal functioneert, afgestemd op de specifieke behoeften en gedragingen van jouw doelgroep.

"Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw website meer is dan alleen een digitaal visitekaartje. Het wordt een krachtig platform, op maat gemaakt om jouw online aanwezigheid te versterken en je zakelijke doelstellingen effectief te ondersteunen. Bovendien blijven we jouw site continu verbeteren en aanpassen aan de nieuwste technologieën en marktontwikkelingen, zodat jouw online platform nooit stil staat en altijd mee evolueert met de tijd."

Daarnaast leveren niet alleen dit prachtige CMS, maar een volledige service die jouw online aanwezigheid versterkt. Lees hier nog meer voordelen die we bieden:

  • Technische specificaties en beveiliging: Ons CMS is uitgerust met geavanceerde technische specificaties en strikte beveiligingsmaatregelen, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare online ervaring.
  • Flexibel ontwikkelproces: Wij werken Agile, waardoor we snel kunnen reageren op jouw behoeften en veranderingen tijdens het project.
  • Integratie met Marketing Tools: Ons CMS kan naadloos integreren met diverse digitale marketingtools, waardoor jouw marketingstrategieën efficiënter worden.
  • Ondersteuning en training: Wij bieden ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat jij en je team volledig comfortabel is met het gebruik van het CMS.
  • Gebruikerspersonalisatie en toegankelijkheid: Onze systemen ondersteunen gebruikerspersonalisatie, inclusief aanpasbare rollen en rechten binnen de organisatie.
  • Toekomstige ontwikkelingen en innovatie: We blijven ons platform continu ontwikkelen en innoveren, zodat je investering toekomstbestendig is.

Ik leg graag nog veel meer uit over onze kennis, kunde en expertise. Mocht je meer willen weten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

lex
Lex VerhoofManager operations & Projecten beheer

Lex begrijpt jouw marketingbehoeften en tackelt elk vraagstuk met een duidelijk einddoel voor ogen. Hij is jouw gids voor gerichte acties, efficiënte planningen en doelgerichte projectbegeleiding, zodat je je ambities kunt realiseren.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!