Overslaan en naar de inhoud gaan

Ik werk graag aan meerdere projecten

23 februari 2023

John d-Media

Eigenlijk weet ik het nog als de dag van gisteren, via LinkedIn zag ik een vacature van d-Media voorbij komen. Een mooie kans die ik meteen greep. De sollicitatieprocedure was grondig, maar vooral ook heel leuk. En dat typeert d-Media ook echt als je het mij vraagt. 

Tijdens het eerste gesprek heerste er een ontspannen en welkome sfeer. Ik kreeg een bedrijfsintroductie en een korte intro over Drupal, waar we veel mee werken. Er werden ook meteen resources aangereikt die ik kon gebruiken als ik me nog verder wilde verdiepen. Ik had werk ingestuurd en dat was al door de programmeurs bekeken. Mijn skills waren goed, dus een tweede gesprek volgde al snel. En toen waren we er zo uit! 

Skills boven opleiding

Ik heb geen officiële opleiding gevolgd tot Front-End Developer, ik heb wel scholing gehad en daarnaast heel veel autodidactisch geleerd. Het is mijn taak om webdesign te vertalen naar codes, programmeren vind ik echt tof om te doen. Dat is het leukste werk dat ik me kan voorstellen. Bij d-Media werk je meestal aan een aantal projecten, precies wat ik zocht. Ik moet er niet aan denken om steeds met één project bezig te zijn. Daar loop ik persoonlijk niet warm voor. 

Nog beter worden

Het is tof dat d-Media ruimte geeft om mezelf verder te ontwikkelen. Ik ben nu Junior Developer en ik wil graag hetzelfde blijven doen, maar wel nog beter worden in het vak. We werken met een klein team en we staan altijd voor elkaar klaar. En het is gezellig onderling. Voor mij is dat een overzichtelijke omgeving waarin ik toch aan uitgebreide projecten werk. 

Trots 

Ik ben d-Media dankbaar voor de kansen die ik krijg en ik ben ook trots op mezelf. Op de stappen die ik heb gezet, er zit een goede stijgende lijn in mijn eigen ontwikkeling. En blijkbaar bevalt het van twee kanten goed, want ik heb onlangs een verlenging van het contract aangeboden gekregen. Op naar nog meer mooie stappen! 

lex
Lex VerhoofManager operations & Projecten beheer

Lex begrijpt jouw marketingbehoeften en tackelt elk vraagstuk met een duidelijk einddoel voor ogen. Hij is jouw gids voor gerichte acties, efficiënte planningen en doelgerichte projectbegeleiding, zodat je je ambities kunt realiseren.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!