Efficiënt automatiseren? Begin klein!

27 januari 2020

Photo by Dardan on Unsplash

De digitale transformatie mislukt vaak. Ben jij er met jouw organisatie al mee bezig? Of is het voor jouw organisatie niet nodig? Ben jij, of zijn je werknemers, nog wel bezig met werk wat echt toegevoegde waarde levert voor je klanten?

Met mijn achtergrond als developer, heb ik altijd - bij de minste herhaling van zetten - onderdelen van mijn werk omgezet in een geautomatiseerd proces. Met als gevolg dat je stukje bij beetje aan het automatiseren bent. Voor mij - met onze club nu 8 man/vrouw groot - is deze wijze van handelen erg fijn gebleken. Het houdt mijn handen vrij om de dingen te doen die toegevoegde waarde leveren voor onze klanten.

Hoe kan jij nu beginnen met digitaliseren, maar nog belangrijker: efficient automatiseren over de hele keten? Het begint bij je processen in kaart brengen. En daarna in kleine overzichtelijke stappen automatiseren. Hiermee kom je in beweging en houd je overzicht. 

Al het begin is moeilijk, dus ik help je daar graag bij. Ik kom dan ook graag een keer langs om je processen in kaart te brengen en te kijken naar de mogelijkheden die er zijn om van jullie digitale transformatie een succes te maken! En nog belangrijker wat mij betreft: dat je bezig kan zijn met echte toegevoegde waarde leveren aan je klanten.

Gepost op LinkedIN | Photo by Dardan on Unsplash

Daniel Schoone
Daniel SchooneDigitaal strateeg & Ondernemer

Daniel weet alles over online. En legt het uit in begrijpelijke taal. Zo kan hij je perfect helpen bij het realiseren van jouw online ambities. Digitaal strateeg en bedrijfseigenaar d-Media B.V.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!