Overslaan en naar de inhoud gaan

Een nieuwe website: een enorme klus!

13 juni 2012

Drupal
Na hard werken in de diepe krochten van de d-Media mijnen is het resultaat nu zichtbaar!

Leuk dat je dit leest. De eerste officiële blog op onze nieuwe site. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: wat is het veel werk, een nieuwe website maken. Dagelijkse kost voor d-Media zal je misschien denken, maar vraagt gewoon erg veel inspanning. Daar zijn we ons nu nog maar weer eens extra van bewust!

Het begon in 2011 met het idee om de website op basis van Drupal te gaan realiseren. Een groot gedeelte van de projecten die we realiseren maken we met dit pakket. Daarnaast met de wensen die we hebben, is Drupal de meest logische keuze.

Stap één is dan natuurlijk, nee niet de tekst, nee niet de techniek, het plaatje natuurlijk! Daar zijn we met mede-blushuizer Something New druk mee aan de slag gegaan. Na enkele maanden (!) konden we, druk druk druk, daar afronding aan geven. Het startsein voor de technische realisatie werd gegeven.

De eerste stappen gaan snel, maar het drukke najaar zat aardig in de weg. Verder ontwikkelingen werden doorgeschoven naar het nieuwe jaar (als het wat rustiger is). Helaas (gelukkig!) werd het niet rustiger, dus bleef het project onder druk staan.

Uiteindelijk met veel sprokkelwerk qua uurtjes, kwam het einde in zicht. Maar dan, die laatste loodjes. Door minutieus te gaan kijken naar de laatste puntjes, lijkt de progressie stil te staan. De tijd tikte door en het eerste kwartaal was al weer voorbij. Nieuwe doelstelling: voor einde kwartaal twee MOET de site live. Maar die teksten dan? Ja die teksten, die moeten inderdaad wel aangepast. We hebben gekozen voor haute couture, daar moeten de teksten dan wel op aansluiten!

Gelukkig zijn alle puntjes, nou bijna alle puntjes, opgelost en is de site nu live. Ik ben erg benieuwd naar je bevindingen, schroom niet in je reacties, we leren graag. Dat blijft ons voordeel, aan een website kan je altijd verbeteren!

Daniel Schoone - Marketing Technoloog
Daniel SchooneMarketing Technoloog & Ondernemer

Daniel is een expert in de wereld van online en weet dit op een begrijpelijke manier uit te leggen. Als Marketing Technoloog en eigenaar van d-Media B.V., ligt zijn focus op het verbinden van technologie met marketingstrategieën om je te helpen jouw online ambities te realiseren. Daniel's uitgebreide kennis, van het leiden van een team van webprofessionals tot het implementeren van innovatieve marketingtechnologie strategieën, maakt hem een waardevolle partner in jouw digitale reis.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!