Overslaan en naar de inhoud gaan

Drupal 10: Hoe jouw website kan schitteren na de upgrade

25 oktober 2023

Drupal
Drupal 10

In ons vorige blog hebben we je al meegenomen in de spannende wereld van Drupal 10, waarin we de nieuwe functies en verbeteringen bespraken. Nu Drupal 10 niet alleen aan de horizon verschijnt, maar voor velen een concrete realiteit wordt, willen we graag dieper ingaan op de upgrade zelf. Hoe kan de overgang naar Drupal 10 jouw digitale aanwezigheid versterken en welke stappen zijn nodig om deze transitie soepel te laten verlopen? Laten we samen duiken in het 'hoe' en 'waarom' van deze belangrijke update.

Een soepele overgang naar Drupal 10

Nu je weet wat Drupal 10 te bieden heeft, is het tijd om de volgende stap te zetten: de upgrade zelf. Bij d-Media begrijpen we dat zo'n overstap vragen en een beetje onzekerheid met zich mee kan brengen. Daarom zijn we hier om je te begeleiden bij elke stap - van de initiële beoordeling van je huidige site tot aan de uiteindelijke lancering van je vernieuwde platform in Drupal 10. Ons doel is niet alleen om de upgrade soepel en zonder haperingen te laten verlopen, maar ook om ervoor te zorgen dat je ten volle kunt profiteren van alle nieuwe mogelijkheden en verbeteringen.

De voordelen van upgraden

De overstap naar Drupal 10 is meer dan alleen een technische update; het is een investering in de toekomst van je online aanwezigheid. Deze nieuwe versie biedt verbeterde veiligheid, geoptimaliseerde prestaties en geavanceerde functionaliteiten die je website naar een hoger niveau tillen. Een upgrade naar Drupal 10 betekent niet alleen een snellere, veiligere website, maar ook een platform dat klaar is voor de toekomst met betere integraties, SEO-optimalisaties en gebruiksvriendelijkheid. Dit alles draagt bij aan een sterkere connectie met je doelgroep en helpt je jouw bedrijfsdoelen effectiever te bereiken.

Jouw partner in groei

Bij d-Media pakken we het upgrade proces naar Drupal 10 niet alleen reactief, maar vooral proactief aan. We begrijpen dat dit soort updates spannend kunnen zijn, en daarom nemen wij de leiding in het gehele proces. Vanaf de eerste planningsfase tot aan de uiteindelijke uitvoering, ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden. Met onze uitgebreide ervaring in Drupal-upgrades is dit voor ons 'appeltje-eitje'. We zorgen ervoor dat je volledig wordt ontzorgd, terwijl wij de technische details vakkundig en efficiënt afhandelen.

Ons doel? Jij kunt je richten op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat je website naadloos, veilig en met de nieuwste functies overgaat naar Drupal 10. Voor onze klanten is het een grote stap, maar voor ons bij d-Media is het een bewezen pad naar succes. Met ons aan je zijde wordt de upgrade naar Drupal 10 een zorgeloos en succesvol project.

Conclusie

De upgrade naar Drupal 10 is een spannende stap vooruit in de digitale wereld. Met d-Media als je partner kun je vertrouwen op een soepele, efficiënte overgang en een website die klaar is om de uitdagingen en kansen van de digitale toekomst aan te gaan. Ben je klaar om deze stap te zetten en het volledige potentieel van je online aanwezigheid te ontsluiten? Neem contact met ons op, en laten we samen werken aan een succesvolle upgrade naar Drupal 10.

lex
Lex VerhoofManager operations & Projecten beheer

Lex begrijpt jouw marketingbehoeften en tackelt elk vraagstuk met een duidelijk einddoel voor ogen. Hij is jouw gids voor gerichte acties, efficiënte planningen en doelgerichte projectbegeleiding, zodat je je ambities kunt realiseren.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!