Overslaan en naar de inhoud gaan

d-Media is genomineerd voor Drupal Splash Award

15 februari 2016

d-Media genomineerd voor Splash Award met innovatief Drupal project "Ons Brabant Fietst"

We zijn verheugd om aan te kondigen dat d-Media is genomineerd voor een prestigieuze Splash Award. Met ons Drupal project "Ons Brabant Fietst" https://onsbrabantfietst.nl dingen we mee in de categorie Publishing/Media. Deze nominatie is een erkenning van onze inzet voor innovatie en kwaliteit in de digitale wereld.

Over de Splash Awards

De Splash Awards zijn een jaarlijks hoogtepunt in de Benelux Drupal community. Ze erkennen en vieren de meest indrukwekkende Drupal projecten en bijdragen in de regio. Genomineerd worden voor deze awards is op zich al een grote eer, aangezien het de vaardigheden, creativiteit en toewijding van de genomineerde teams en individuen onderstreept.

Ons Brabant Fietst: Een case study in digitale innovatie

Ons project "Ons Brabant Fietst" is een toonbeeld van hoe Drupal kan worden ingezet voor het creëren van dynamische en interactieve websites. De site is een platform voor fietsliefhebbers in Brabant, met functies zoals routeplanning, evenementenkalenders en community-gebaseerde inhoud. Het project illustreert ons vermogen om complexe eisen te vertalen in gebruiksvriendelijke digitale ervaringen.

Wat maakt Ons Brabant Fietst speciaal?

Bij de ontwikkeling van "Ons Brabant Fietst" hebben we ons gericht op gebruikersgemak, toegankelijkheid en interactieve functies. Dit project demonstreert onze expertise in het integreren van diverse functionaliteiten in één naadloze digitale omgeving. Het resultaat is een platform dat niet alleen informatief en nuttig is, maar ook aangenaam en uitnodigend voor de gebruiker.

Kijk uit naar de uitreiking

De uitreiking van de Splash Awards vindt plaats op donderdag 10 maart in Het Muntgebouw in Utrecht. We zijn enthousiast over de mogelijkheid om onze passie en harde werk erkend te zien worden. Ons team kijkt vol verwachting uit naar de ceremonie en we houden onze 'fingers crossed'!

Steun en gemeenschap

We willen deze gelegenheid ook aangrijpen om onze dank uit te spreken naar iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van "Ons Brabant Fietst". Dit project is niet alleen het resultaat van onze expertise, maar ook van de inspirerende samenwerking met de community en de steun van onze klanten.

We hopen dat deze nominatie ons stimuleert om nog meer grensverleggende projecten te creëren en onze passie voor digitale innovatie voort te zetten.

Onze blogs in jouw mailbox
Ontvang onze blogs met tips, inspiratie en nieuwtjes in je mailbox. Meld je hier aan en ontvang de nieuwste blogs als eerste!